Sunday, 7 June 2015

Review: Novel MR. AWESOME GUY

hehe....lama dah Bidadari tak review novel yang Bidadari baca...
Malam nie tergerak pulak nak Review Novel : MR. AWESOME GUY
best sangat cerita novel nie heheh....
Novel nie dikarang oleh penulis nya iaitu Cik Anastasia Qirana
novel ini mengisahkan cerita seorang wanita yang bernama Fitrah yang dicintai oleh seorang lelaki yang bernama Chyrill....
Kalau nak tahu apa yang berlaku pada mereka ikuti synopsis cerita ini...
buku ini terbitan FAJAR PAKEER...
Jadi kalau nak tahu kisah lanjut siapa MR. AWESOME GUY dalam novel nie...ikuti dan baca lah ceritanya sampai habis....
Lepas habis Bidadari baca novel terbayang akan wajah MR. AWESOME GUY Bidadari yang jauh dimata dekat dihati heheheh....
ok buku nie boleh dapat kat popular ye...sbb Bidadari beli kat sana...heheheh...
ok nati2 bidadari review novel yang lain pulak ye....
dalam cuti nie hampir 5 buah buku dah Bidadari baca untuk mengisi masa lapang....heheh...
ok tata...jumpa di review akan datang....
Nota Kaki:
mr. awesome guy, anatasia qirana, popular bookstore, fajar pakeer, novel, cinta, kasih dan sayang,

 

1 comment:

Post a Comment

Peminat Bidadari Comel